Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. listopadu 2019 1:00
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

The Rock a Kevin Hart blbnou v akčním traileru pro Jumanji 3. Dobrodružství v džungli a vtipné hlášky vystřídá boj o život

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jumanji 3 dorazí do kin už příští měsíc.

Kevin Hart se zřejmě už zotavil ze své automobilové nehody a kampaň pro Jumanji 3 tak může naplno startovat. Dočkali jsme se tak i nového traileru. Ten je sice plný hlášek, akčních scén a přesně toho, co fungovalo v dvojce, dává však také na vědět, že hrdiny čeká velké nebezpečí. Vracejí se všichni herci z jedničky (tedy dvojky), včetně Dwayna Johnsona, Jacka Blacka, Kevina Harta, Nicka Jonase a sympatické Karen Gillan.

Kromě starých známých tváří můžeš v trojce počítat i s malým velkým Dannym DeVitem, u českého publika známým například komedií Dvojčata, kde nás bavil společně s Arnoldem Schwarzeneggerem. Mimo jmenované herce si ve filmu zahraje i 72letý veterán Danny Glover. Toho zřejmě znáš jako Rogera Murtaugha, partnera Martina Rigse (Mel Gibson) z kultovní akční série Smrtonosná zbraň.

Scénář k třetí části napsal Scott Rosenberg a Jeff Pinkner, kteří pracovali už na Welcome to the Jungle a dále například napsali scénář k Venomovi s Tomem Hardym. Režie se tak jako v případě dvojky ujal 44letý Američan Jake Kaskady (Sex Tape a Bad Teacher s Cameron Diaz). Česká premiéra je naplánována na 12. prosince 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse