Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. listopadu 2019 10:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Proč jsi na ni hodný jen tehdy, když je na tebe zlá? Ariana Grande a Nicki Minaj jsou Charlieho andílci

HUDBA
Uložit Uložené

Ariana Grande se objevuje na další doprovodné skladbě k filmu Charlieho andílci.

Film Charlieho andílci přijde do našich kin již 15. listopadu, zatím však tvůrci pracují i ​​na tom, aby se povědomí o pokračování kultovní série rozšířilo co nejvíce. Po vzoru Game of Thrones, Black Panthera či Lvího krále jsme se i v tomto případě dočkali exkluzivní spolupráce s nejpopulárnějšími zpěvačkami na světě.

Před několika týdny Ariana Grande sváděla po boku Miley Cyrus a Lany Del Rey, dnes tyto dvě kolegyně vyměnila za Normani a Nicki Minaj. Na novince Bad To You se ptají, proč jsou k nim muži dobří jen tehdy, když se chovají špatně, čímž samozřejmě poukazují i ​​na myšlenku filmu, kde Charlieho andílci nejsou ve skutečnosti až tak svaté. Interpretky si na novince zachovaly přirozenou ženskost, zároveň vyprodukovaly lovesong, který není pro všechny.

Dnes už díky trailerům víme i to, že se je na co těšit. Kristen Stewart, Naomi Scott a Ella Balinska plnohodnotně nahradí trojici Cameron Diaz, Drew Barrymore a Lucy Liu. Očekávat můžeme přirozenou ženskost mladých hereček v kombinaci s jejich tvrdým vystupováním proti zločinu. Jsou bláznivé, nebojácné a krásné.

Doporučeno
Organizátor koncertu Nicki Minaj v Maďarsku: Extrémně jsme se báli, Slováci zvládli situaci velmi dobře (Rozhovor) Organizátor koncertu Nicki Minaj v Maďarsku: Extrémně jsme se báli, Slováci zvládli situaci velmi dobře (Rozhovor) 16. března 2019 13:17
Domů
Sdílet
Diskuse