Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. listopadu 2019 9:57
Čas čtení 0:00
Vojtěch Vanda

Neboj, nezdá se ti to. Nik Tendovo album Fatamorgana je venku

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Avizovaný release je konečně k mání.

Jak bylo slibováno, tak se i stalo. Nový release jednoho z nejaktivnějších členů labelu Milion+ je venku! Nik Tendo přináší své druhé studiové album FATAMORGANA a poslechnout si jej můžeš na všech klasických streamovacích platformách.

Doporučeno
Nik Tendo a Milion+ mají vyprodanou tour a zářez na dicku z každé zastávky Nik Tendo a Milion+ mají vyprodanou tour a zářez na dicku z každé zastávky 8. srpna 2019 8:00

Pokud sis objednal fyzickou kopii, tak víš, že si na ni budeš muset ještě chvíli počkat, jelikož label cédéčka expeduje až 4. listopadu. Do té doby ti ale nic nebrání si jej poslechnout třeba na Spotify. 

Tracklist čítá 14 věcí, z nichž jsi už například mohl slyšet Super s Karlem nebo Legit Check s Yzomandiasem. K oběma trackům už totiž vyšel videoklip. Co se týká producentů, tak na albu nalezneš Deckyho, Saina, Konexe, Conspiracyflata a Alo431, který na jeden song propůjčil i svůj hlas. Na slokách dále uslyšíš kromě výše zmiňovaných Astralkida22 a Hasana.

Neboj, nezdá se ti to. Nik Tendova Fatamorgana je venku
Neboj, nezdá se ti to. Nik Tendova Fatamorgana je venku Zdroj: Milion+ Ent., Kubo Križo

Nik Tendovo druhé album je už v pořadí 27. release Milion+ labelu. O zvuk se postarali dohromady D.Kop s Deckym, fotky s designem Kubo Križo s Andreasem Goldem. A jestli sis fyzickou kopii ještě neobjednal, můžeš to napravit tady.

Domů
Sdílet
Diskuse