Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. listopadu 2019 15:11
Čas čtení 0:00
Vojtěch Vanda

Prago Union vydává desku Perpetuum Promile. Že prej je Prago pro dědky a smažky, zjišťoval v ní Kato

HUDBA
Uložit Uložené

Začátek listopadu byl ze strany českých rapových interpretů velice plodným.

Smrt sice žije, ale jede se dál. Po říjnu máme 1. listopad a s ním v pořadí šesté studiové album původně pražské partičky Prago Union v obměněné sestavě. Kato a DJ Ramel se ozývají s Perpetuum promile. Právě teď si jej můžeš pustit na streamovacích platformách.

Doporučeno
POJĎ VEN: Prago Union, MC Gey, ale i Orion tento týden v Praze POJĎ VEN: Prago Union, MC Gey, ale i Orion tento týden v Praze 21. ledna 2019 22:13

Album je možno zakoupit v Bontonlandu. Popisek se snaží fanouška nalákat k poslechu následovně: „Kato je znovu ve skvělé formě a žongluje se slovy, hraje si s jejich významem a mění kontext nejrůznějších frází jako nikdo jiný u nás."  Kdo však poslouchá domácí hiphop a nespal dvacet let v kómatu, nejspíš tuší, co tento bývalý člen Chaozzu dokáže nabídnout.

Tracklist alba Perpetuum Promile:

1. Teď (Intro)
2. Psanec
3. Trauma Z Dědství
4. Zastavit Stát!
5. Tak A Máš To
6. Čekárna
7. Multižánrovej Anděl
8. Au!Revoir
9. Perpetuum Promile
10. Slovesná Kaše
11. A Jé Je...
12. Neohrožený Druh (Vyrovnávací)
13. Miluje Život (Aha)
14. Uchamžik (Ra5viem)
15. Průvan ft. Chaozz
16. Olympionik
17. Kretén
18. Pořád Bez Debat
19. Bůhví
20. R.O.Z. (MH2)
21. Brutální Pohoda
22. Věc
23. Tady (Outro)

Kato a DJ Maro (popřípadě DJ Ramel) byli a jsou vždy zárukou kvality. Také za to byli v minulosti náležitě oceněni dvojitým Andělem. Pokud ti je tedy hudba Praga uchu lahodící, můžeš si vychutnat nových 23 věcí, z nichž jednou je track Průvan nahraný v roce 2018 s Chaozzem.

Doporučeno
POJĎ VEN: Praha tento týden nabídne Prago Union v Crossu nebo brooklynskou producentku Auroru Halal v Ankali POJĎ VEN: Praha tento týden nabídne Prago Union v Crossu nebo brooklynskou producentku Auroru Halal v Ankali 17. července 2018 14:58

A kdyby se ti chtělo na party, můžeš s kapelou oslavit vydání desky na jejich release party v NeverEnough v Praze. Odkaz na facebookovou událost najdeš zde.

Domů
Sdílet
Diskuse