Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. listopadu 2019 21:33
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Conor McGregor dostal za napadení důchodce v baru pokutu 25 000 Kč

NEWS
Uložit Uložené

Není to však poprvé, co má temperamentní Ir opletačky se zákonem.

Bývalý mistr lehké váhy organizace UFC Conor McGregor si vyslechl svůj rozsudek v souvislosti s fyzickým napadením důchodce v jednom z dublinských barů. Zápasník se přiznal k obvinění a svého činu litoval. Soud mu nařídil zaplatit pokutu ve výši v přepočtu zhruba 25 000 korun. Informuje o tom stanice BBC.

Ve videu, které v srpnu tohoto roku zveřejnil portál TMZ Sports, měl Conor v hlavním městě Irska zajít do místního baru a po slovní potyčce napadnout staršího muže. Incident se stal ještě v dubnu, ale video se dostalo na internet až v létě.

Doporučeno
Conor McGregor napadl v baru starého muže údajně kvůli tomu, že odmítl pít jeho whiskey Conor McGregor napadl v baru starého muže údajně kvůli tomu, že odmítl pít jeho whiskey 15. srpna 2019 15:01

MMA zápasník přišel do baru a rozhodl se pozvat místní štamgasty sedící za barem na jednu rundu jeho vlastní whiskey značky Proper No. Twelve. Jeden z mužů jménem Desmond Keogh však McGregora odmítl. Takovou odpověď celosvětová hvězda rozhodně nečekala, a tak položila whiskey přímo před něj. Postarší štamgast opět odpověděl, že nemá zájem.

Na kamerových záběrech z hospody je už jen vidět, jak Conor nečekaně vystřelí svou notoricky známou levou pěst a udeří dotyčného důchodce, který se odmítl nechat pozvat od snad nejznámějšího MMA bojovníka. Muž však navzdory silnému úderu zůstal sedět na židli a tvářil se, jako by se nic nestalo.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

31letý zápasník, který oznámil svůj odchod do sportovního důchodu v březnu tohoto roku, se k incidentu vyjádřil již v srpnu. „Nezáleží na tom, co se tam tehdy stalo. Nezachoval jsem se správně. Ten starší muž si nezasloužil, aby to dopadlo tak, jak to dopadlo,“ řekl McGregor pro ESPN ještě v době, kdy se kauza provalila.

Poškozený údajně přijal omluvu od Conora. Není to však poprvé, co měl Ir opletačky se zákonem. V minulosti rozbil telefon fanouškovi v Miami či hodil vozík a rozbil okno autobusu s válečníky, kteří odjížděli z tiskovky před UFC 223 v newyorském Barclays Center.

Domů
Sdílet
Diskuse