Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. listopadu 2019 10:59
Čas čtení 0:00
Tímea Krauszová

My Chemical Romance ohlásili comeback, první koncert nás čeká ještě tento rok

HUDBA
Uložit Uložené

Svůj návrat oznámili na Halloween (jak jinak). Potěšili tím emo fanoušky po celém světě.

Americká rocková skupina My Chemical Romance je po šesti letech opět spolu. Jejich comeback si fanoušci užijí už tento rok, když zahrají na koncertě s jednoduchým, ale trefným názvem Return. Píší o tom na oficiálním Twitteru kapely.

Zpět po 6 letech

Rozpad kapely si možná si ještě pamatuješ, byl totiž ještě v roce 2013, po dvanácti letech společného fungování. Rozloučili se sbírkou největších hitů, kterou nazvali May Death Never Stop You (Nechť tě smrt nikdy nezastaví).

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by My Chemical Romance (@my.chemicalromance) on

Frontmanem kapely je zpěvák Gerard Way, který také napsal komiksovku The Umbrella Academy. Na tu se můžeš nyní podívat i na Netflixu. V kapele také účinkují kytaristé Ray Toro a Frank Iero, baskytarista Mikey Way (Gerardův bratr) a bubeník Bob Bryar.

Doporučeno
Slovenská rádia odmítají hrát novou skladbu Elánu: Je nevhodné takto vyjadřovat námitky proti práci bulvárních novinářů Slovenská rádia odmítají hrát novou skladbu Elánu: Je nevhodné takto vyjadřovat námitky proti práci bulvárních novinářů 15. října 2019 10:43

Mezi nejznámější hity kapely jednoznačně patří Welcome to the Black Parade, Teenagers nebo Helena. Na jejich comeback koncertě Return tyto a další hity určitě zazní. Pokud si však říkáš, že bys na koncert i skočil, kromě ceny lístků nezapomeň započítat i letenku. Return se odehraje 20.12.2019 v Los Angeles.

Zatím se na webstránce ani jejich oficiálních sociálních sítích o novém albu nic nepíše. Můžeme jen doufat.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by My Chemical Romance (@mychemicalromance) on

Připomeň si My Chemical Romance jejich asi nejznámější skladbou. 

Domů
Sdílet
Diskuse