Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. listopadu 2019 16:32
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Cardi B prozradila, čeho se bojí nejvíce moderátorce Cardi E. Kdo je její dvojnice?

HUDBA
Uložit Uložené

Není mnoho známých interpretů, kteří by se na veřejnosti prezentovali emotivněji než právě Cardi B.

Populární moderátorka Ellen se tentokrát ve své show převlékla za Cardi B, a to se vším, co k tomu patří, včetně vyzývavého oblečení a prsou po plastické operaci. Důvod byl jednoduchý, právě tato raperka byla hostem v nejnovějším halloweenském pokračování oblíbeného konceptu, v rámci kterého jí celebrity prozradí víc než komukoliv jinému.

Doporučeno
Cardi B popisuje sexuální obtěžování během profesionálního focení. Když se chtěla dostat do magazínu, musela mít styk s fotografem Cardi B popisuje sexuální obtěžování během profesionálního focení. Když se chtěla dostat do magazínu, musela mít styk s fotografem 26. září 2019 12:29

Cardi B odhalila, že jejím největším strachem jsou výšky a tma. Ne však taková, kdy je ještě možné vidět stíny, ale skutečná černá tma. To je důvod, proč spí u zapnuté televize a závěsy na oknech nezatahuje úplně.

Kromě toho jsme se dozvěděli, že po skončení show Rhythm+Flow na Netflixu má v plánu dát možnost hned několika zatím málo známým účastníkům vydávat písničky pod jejím mentorstvím.

Také jsme se dozvěděli, že jedna z oblíbených věcí na mateřství v jejím případě je také to, že může jíst sladkosti, které dostane její dcera. Také se prý chystá v Las Vegas navštívit místo s tajemnou krabicí, které by se prý neměl nikdo dotýkat, neboť bude mít navždy neštěstí. Cardi B dodává, že tam chce jet, protože se jí má v plánu dotknout. Je zvědavá, zda je pověra pravdivá.

 

Domů
Sdílet
Diskuse