Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. listopadu 2019 15:15
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Představitel Arrowa získává superschopnosti a bojuje proti robotům a umělé inteligenci ve sci-fi Code 8

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Z krátkého filmu Code 8 dokázali bratranci vyždímat celovečerní sci-fi film.

Kraťas Code 8 s bratranci Amellovými vyšel před 3 lety. Tvůrci však dokázali vysbírat dostatečné množství peněz, aby z něj vznikl celovečerní sci-fi film. Toho se dočkáme 13. prosince prostřednictvím online obchodů. Trailer vypadá opravdu slibně a jako amatérský projekt může Code 8 překvapit.

Příběh stejnojmenného celovečeráku se odehrává ve světě, kde 4 % z celkového obyvatelstva disponují nějakým druhem nadpřirozené schopnosti. Nejde však o žádné bohaté superhrdiny. Drtivá většina těchto jedinců totiž žije v chudobě, přičemž ke kriminálním aktivitám také nemají daleko. V centru dění se ocitne Connor Reed (Robbie Amelle – ARQ, seriál The Flash), podobně obdařený mladý muž, který se snaží vydělat peníze na drahou léčbu pro svou matku.

Kromě agenta Parka (Sung Kang – Han ze série Fast & Furious), šéfa militarizované policejní jednotky, zasáhne do příběhu i Robbieho bratranec Stephen Amell (TMNT: Out of the Shadows, seriál Arrow), a to v roli Garretta, vůdce zločinecké organizace, která poskytuje dobré peníze za špatné skutky. Dále si zahrají například Kari Matchett, Greg Bryk či Aaron Abrams.

O režii se opět postará Jeff Chan (autor opravdu povedených kraťasů Call of Duty: Find Makarov a Call of Duty: Operation Kingfish) a za scénářem stojí Chris Paré, který pracoval už na výše zmiňovaném krátkém filmu. Robbie a Stephen budou kromě hraní zastávat pozice výkonných producentů.

Domů
Sdílet
Diskuse