Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. listopadu 2019 8:24
Čas čtení 0:00
Tímea Krauszová

Američanka ukousla své sousedce ucho a způsobila jí další závažná zranění. Tvrdí, že to byla hra, ona byla vlk a sousedka upír

NEWS KRIMI
Uložit Uložené

Bizarní případ v Michiganu se už dostal před soud.

Obžalovanou Allison Weaver (44) našli nahou a zakrvácenou, jak leží na své sousedce a kamarádce, jejíž jméno neznáme. Američanku zatkli, protože jí sousedka tvrdila, že jí nejenže ukousla ucho, ale způsobila četné rány poté, co její nabídku na intimnější sblížení odmítla. O případu mezi jinými informuje i lokální TV stanice v Detroitu.

Scéna jako z hororu

Sousedé zavolali policii, protože slyšeli někoho volat o pomoc. Pohled, který se přivolaným policistům naskytl, byl jako z hororu. Dvě nahá ženská těla pokrytá krví, přičemž jedné z nich zjevně chyběla část levého ucha. Oběť později šerifovi řekla, že Allison znala, protože jsou sousedky. Pozvala ji k sobě na pár drinků, když však Allison navrhla, aby mezi nimi došlo k intimnímu sblížení, nejmenovaná oběť odmítla. Allison to naštvalo a zaútočila.

Doporučeno
Vražda 17leté teenagerky. Vrah jí brutálně podřezal hrdlo, fotku mrtvoly pak zveřejnil na Instagram Stories Vražda 17leté teenagerky. Vrah jí brutálně podřezal hrdlo, fotku mrtvoly pak zveřejnil na Instagram Stories 31. října 2019 16:00

Oficiální stanovisko Allison je však takové, že útok byl součástí sexuálních hrátek. „Já jsem byla vlk a ona upír,“ vysvětluje podle MEAWW.

Ve videoreportáži zaznívá výpověď oběti, z níž mrazí: „Pamatuji si, že mě škrtila. Snažila jsem se dostat od ní pryč a slyšela jsem, jak řekla, že dnes zemřu.“ Podle výpovědi to Allison své oběti oznámila chladnokrevně, bez jakékoli změny tónu. Oběť tehdy začala křičet a bouchat na podlahu, díky čemuž přivolali sousedé pomoc.

MEAWW také píše, že policie zjistila u Allison přítomnost alkoholu v krvi. Na místě činu údajně našli i neznámé drogy. Allison čelí několika obviněním, včetně ublížení na zdraví a sexuálního zneužití.

Domů
Sdílet
Diskuse