Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. listopadu 2019 10:37
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Draci chrlící oheň, mágové a armády lidstva proti elfům. 3. série Dragon Prince odhaluje epický trailer a datum premiéry

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Netflix se připravuje na start očekávané 3. série Dragon Prince.

Na konci 2. série se naši hrdinové dostali do magické Xadie, kde je okamžitě čekal střet s drakem. Těch bude ve 3. sérii podstatně více, protože se dočkáme i velkých střetů na bojišti a totální války mezi lidmi a elfy, kterou podle všeho vyprovokuje Viren. Ezran se rozhodl vrátit a sloužit své zemi jako král, ale zdá se, že Viren ho i tak přehluší a udělá si po svém. Trailer na 3. sérii dokonale představuje, na co všechno se můžeme těšit. A tak se na něj raději rovnou podívej.


Dragon Prince je skvělý animovaný seriál z dílny Netflixu, který běží už přes dva roky. My jsme tě o něm informovali prostřednictvím recenze prvních dvou sérií a pokud ses k němu náhodou dosud stále nedostal, je nejvyšší čas to změnit. 3. série bude na Netflixu dostupná 22. listopadu. Tvůrci mají připravený příběh na 7 sérií, otázkou však bude, dokdy jim bude dávat streamovací gigant zelenou.

Domů
Sdílet
Diskuse