Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. listopadu 2019 7:39
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Skinny Barber koupil své holce salát, protože s ní nechce mít beef. Když je s ním, cítí se jak na drogách

HUDBA RAP
Uložit Uložené

Barber nabízí svým fanouškům novou skladbu s barevným videoklipem.

Raper Skinny Barber je tu znova s novou skladbou, tentokrát nazvanou God damn, Nice girl. Fanoušci mohou dostat velmi slušnou nálož v podobě svěžího beatu a textu s lehce perverzním nádechem. 

Jde o další záležitost vydanou pod prestižním americkým labelem Def Jam Recordings, kterou spoluzaložila producentská legenda Rick Rubin a spadá pod vydavatelskou skupinu Universal Music Group. V zahraničí spolupracuje s takovými jmény, jako je Kanye West, 2 Chainz nebo Justin Bieber. O jejím průniku na tuzemský trh jsme psali zde.

Doporučeno
Skinny Barber a Sensey jsou Universal Boys, kteří letí výš. Vydávají singl pod prestižním americkým labelem Def Jam Recordings Skinny Barber a Sensey jsou Universal Boys, kteří letí výš. Vydávají singl pod prestižním americkým labelem Def Jam Recordings 4. října 2019 13:59

Na tomto labelu vystartoval Barber i se  Senseyem, oba spolu mají také tour, která se týká hned několika měst České republiky. 

30. 11. Pardubice – Žlutý pes club
3. 12. Brno – Fléda club
6. 12. Třebíč – Roxy club
7. 12. Ostrava – Barrák Music Club
13. 12. Plzeň – ARENA
14. 12. Praha – Fuchs2 

Jak už bývá zvykem, singl God damn, Nice girl si kromě YouTube můžeš pustit i na streamovacích službách včetně Apple Music a Spotify.

Domů
Sdílet
Diskuse