Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. listopadu 2019 15:44
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Eminem dissuje Rihannu a staví se na stranu Chrise Browna. Ve starší skladbě tvrdí, že by ji také zbil

HUDBA EMINEM
Uložit Uložené

Na veřejnost se dostal krátký záznam sloky, která dosud nebyla zveřejněna. Eminem v ní rapuje, že stojí na straně interpreta, který zbil Rihannu.

Když v roce 2009 média propírala Chrise Browna za to, že zbil Rihannu, kromě policie se na stranu zpěvačky postavila i veřejnost. Zdá se však, že ne každý má na násilí na ženách stejný názor.

Na veřejnost se totiž dostala část sloky ze skladby Things Get Worse, kde Eminem rapuje o tom, že je samozřejmě na straně Chrise Browna, jehož za napadení odsoudil i soud. Dostal pětiletou podmínku a stovky hodin veřejně prospěšných prací. Zároveň značně utrpěla i jeho hudební kariéra, protože s ním dlouhou dobu nechtěl nikdo spolupracovat.

Doporučeno
Před lety Rihannu mlátil, dnes se ji snaží sbalit. Chris Brown píše trapné komentáře pod fotky populární zpěvačky Před lety Rihannu mlátil, dnes se ji snaží sbalit. Chris Brown píše trapné komentáře pod fotky populární zpěvačky 22. září 2019 14:02

Osmisekundová pasáž ze skladby Things Get Worse z roku 11 zaznamenává slova: „Of course I side with Chris Brown. I’d beat a b**ch down too if she gave my dick an itch now.” Ve volném překladu tedy veterán z Detroitu souhlasí se zpěvákem a dodává, by Rihannu také zbil. 

S odstupem času už, pravděpodobně, nikdo nebude od Eminema žádat podrobné vysvětlení. Zároveň samotná zpěvačka z Barbadosu nedávno přidala na svůj Instagram video, kde poslouchá skladbu Chrise Browna, čímž sice spustila vlnu kritiky, záznam přesto nevymazala.

Doporučeno
Rihanna bojuje za krásu ženského těla všech rozměrů a tvarů. Nezajímají mě vyhublé modelky Victoria's Secret, tvrdí Rihanna bojuje za krásu ženského těla všech rozměrů a tvarů. Nezajímají mě vyhublé modelky Victoria's Secret, tvrdí 13. září 2019 16:27
(SNIPPET) Eminem - Things Get Worse (Rihanna Diss) from r/Eminem

Zpět
Sdílet
Diskuse