Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. listopadu 2019 20:51
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Greta Thunberg jezdila na kole s Arnoldem Schwarzeneggerem. Nemohl se dočkat, kdy aktivistku představí své dceři

NEWS ARNOLD SCHWARZENEGGER
Uložit Uložené

S Gretou se chce setkat každý důležitý Američan.

Jméno Arnolda Schwarzeneggera se v souvislosti s Gretou Thunberg spojovalo již dříve, konkrétně v době, kdy jí na transport v rámci Spojených států půjčil svou Teslu Model 3. Také on sám je fanouškem aut na elektrický pohon, dokonce je majitelem speciálně upraveného Hummera, který nezanechává uhlíkovou stopu.

Se 16letou aktivistkou se setkali i před pár dny, když si společně zajezdili na kole a bývalý guvernér na svém instagramovém profilu napsal, že se už nemohl dočkat, kdy představí Gretu své dceři. Samozřejmě, pro Švédku je každá podobná pozitivní zmínka od důležité osobnosti z Ameriky cenná, zároveň však platí, že mají tito dva i kamarádský vztah a společný zájem – bojovat proti klimatickým změnám.

Doporučeno
Setkání s Donaldem Trumpem by byla ztráta času, tvrdí Greta Thunberg. Nemá v plánu vysvětlit mu, o čem je klimatická krize Setkání s Donaldem Trumpem by byla ztráta času, tvrdí Greta Thunberg. Nemá v plánu vysvětlit mu, o čem je klimatická krize 5. listopadu 2019 9:41

Greta se nedávno objevila i v show Ellen DeGeneres, kde prozradila, že by nepřijala osobní setkání s Donaldem Trumpem, protože by to byla ztráta času a nemají si co říct. Americký prezident podle ní ví, jaký dopad mají konkrétní aktivity na budoucnost planety.

Zároveň prozradila něco víc o svém Aspergerově syndromu a opět potvrdila svá slova. Tvrdí, že vidí velmi pozitivní skutečnost, že se i takto dokáže odlišit, protože jsou v současnosti všichni stejní.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger),

Domů
Sdílet
Diskuse