Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. listopadu 2019 13:39
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Muž se vsadil o 600 korun, že zvládne sníst padesát vajec. Když dojedl 41., zkolaboval a zemřel

NEWS
Uložit Uložené

Bizarní případ z Indie.

Indická média informují o bizarním případě, který se udál v severovýchodní části země. Dva muži se podle informací Gulf Today vsadili, zda jeden z nich – 42letý Subhaš Jadav dokáže sníst za krátkou chvíli 50 vajec za sebou. Výzvu zpečetili dohodou, že v případě úspěšného zdolání dostane Jadav v přepočtu zhruba 600 korun. Tato sázka však měla nakonec podle policie hodnotu jednoho života. 

Subhash zvládl sníst 41 vajec, když se chystal na 42. najednou zkolaboval a upadl do bezvědomí. Místní ho okamžitě dovedli do nejbližší nemocnice, kde po pár hodinách doktoři potvrdili, že zemřel. 

Podle dostupných zdrojů má být důvodem úmrtí právě přejedení se. Rodinní příslušníci nechtěli situaci komentovat. Tento případ může být výstrahou pro ty, kdo jsou fanoušky nesmyslných sázek.

Doporučeno
Emma Smetana: Neznám nikoho, kdo fetuje míň než já (Rozhovor) Emma Smetana: Neznám nikoho, kdo fetuje míň než já (Rozhovor) 3. listopadu 2019 19:09
Domů
Sdílet
Diskuse