Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. listopadu 2019 14:26
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Pri zastávke vedľa základnej školy sa povaľovala taštička s drogami. Našiel ju maloletý chlapec

NEWS
Uložit Uložené

Okrem injekčných striekačiek sa v taštičke nachádzali aj papierové skladačky s neznámou sušinou.

Sem-tam sa stane, že na zastávke nájdeš zabudnutú tašku, dáždnik či ruksak. Určite sa to stalo už aj tebe. Bol si zahladený do mobilu, možno zamyslený, a tak si zabudol, že by si nemal na autobus nastupovať s prázdnymi rukami. Niečo podobné sa stalo na sídlisku Píly v Prievidzi neďaleko základnej školy. V taštičke však boli drogy.

Človek, čo tam zabudol omamné látky, bol zrejme viac než zamyslený. Jeho „majetok“ našiel maloletý chlapec a keď zistil, čo sa v kapsičke nachádza, všetko odovzdal učiteľke. Po páchateľovi, ktorý u seba prechovával omamné látky, polícia pátra. 

„V taštičke, ktorú žiak našiel voľne pohodenú na zemi, sa nachádzali injekčné striekačky s obsahom neznámej kryštalickej látky. Okrem striekačiek bolo v taštičke aj žlté plastové vajíčko s obsahom siedmich kusov papierových skladačiek naplnených zelenou sušinou,“ uviedla hovorkyňa Elena Antalová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne.


Nájdené predmety boli zaistené a zaslané na expertízne skúmanie s podozrením na prítomnosť látky metamfetamín, ktorá je zaradená do druhej skupiny psychotropných látok a cannabis, doplnila hovorkyňa.


Polícia v tejto súvislosti vyzýva občanov, ktorí majú informácie o skutku, aby ju kontaktovali na telefónnom čísle 158, prípadne prostredníctvom súkromnej správy na jej profile na sociálnej sieti.

Domů
Sdílet
Diskuse