Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. listopadu 2019 18:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Eminem dissuje Rihannu, imitátor Michaela Jacksona pobláznil svět

REFRESHER ČESKÝ RAP EMINEM FRESHNEWS
Uložit Uložené

Připravili jsme si pro tebe novinky z hudby, módy i filmového světa, který se rozpadá všem milovníkům stránek vysílajících zdarma.

 

Češi a Slováci, kteří nedali dopustit na platformy umožňující sledovat filmy a seriály zdarma, si musí najít novou alternativu. Od minulého týdne totiž portály jako Topseriály nadobro ukončily své působení kvůli hollywoodským velikánům, kterým se nelíbil tento únik zisku. My jsme se na toto téma podívali podrobněji, vyzpovídali jsme jednoho ze zakladatelů takových stránek a také organizátorů protestů. 

V nejnovějších Freshnews se dozvíš i to, jaké hudební novinky spatřily světlo světa a proč veřejnost pobláznil fejkový Michael Jackson. Někteří ho dokonce posílali na testy DNA, protože mají pocit, že může jít o skutečného krále popu. 

Řekneme si i to, proč Eminem dissuje Rihannu na skladbě, kterou sice nahrál už v roce 2011, na veřejnost se ale dostala až teď. Také tě pozveme na zajímavou událost a zrekapitulujeme vše důležité, co mohlo uniknout tvé pozornosti za posledních pár dní. 

Doporučeno
Streamování je budoucnost. Konec Topseriálů je velký zásah, říká zakladatel Filmtora Streamování je budoucnost. Konec Topseriálů je velký zásah, říká zakladatel Filmtora 4. listopadu 2019 23:23
Domů
Sdílet
Diskuse