Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. listopadu 2019 8:04
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

James Dean si 64 let po své smrti zahraje ve filmu díky CGI

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Moderní technologie dokážou divy.

James Dean (Rebel Without a Cause, East of Eden) se 64 let po své smrti ukáže opět ve filmu. Mladý herec zemřel jako 24letý při nešťastné autonehodě, ale tvůrci snímku Finding Jack ho prostřednictvím CGI vrátí k životu.

Příběhově nás připravovaný projekt zavede do časů končící vietnamské války, přičemž Deanova postava jménem Rogan bude po klíčovém hrdinovi druhou hlavní v pořadí, informuje The Hollywood Reporter.

Doporučeno
Nejznámější rebel James Dean žil příliš rychle a odešel příliš mladý. Kariéru i život mu ukončila největší vášeň Nejznámější rebel James Dean žil příliš rychle a odešel příliš mladý. Kariéru i život mu ukončila největší vášeň 2. srpna 2016 18:47

Společnost Magic City Films produkující film si od hercovy rodiny zajistila práva k použití jeho podobizny, a tak jim už nic nebrání v tom, aby si díky přítomnosti Jamese Deana zajistili obrovskou pozornost nadšenců kinematografie z celého světa.

Na Deanově podobizně budou dělat VFX umělci ze studia Imagine Engine a MOI Worldwide. Hlas Deanovi propůjčí herec, jehož jméno nebylo zatím oznámeno. O hudební stránku se postará skladatel Laurent Eyquem (Kodex spravedlnosti s Nicolasem Cagaem) a za režií filmu bude stát méně známá dvojice Anton Ernst a Tati Golykh. Film by měl mít premiéru 11. listopadu 2020.

Domů
Sdílet
Diskuse