Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. listopadu 2019 11:45
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Tomáš Satoranský v NBA opět zářil a stanovil nový český rekord

SPORT NBA
Uložit Uložené

Nejznámější český basketbalista je k nezastavení.

Tomáš Satoranský na hřišti neslavnější basketbalové ligy světa NBA opět zářil. V dresu Chicago Bulls pomohl svému týmu k vítězství nad Atlantou 113:93, přičemž sám k tomuto výsledku přispěl 27 body. A kromě toho, že se díky tomu stal nejlepším střelcem zápasu, dokázal zároveň překonat o dva body svůj osobní rekord. Žádný Čech před 28letým Satoranským to ještě nedokázal. 

Doporučeno
Nejlepší český basketbalista Satoranský se odmítl sejít s Babišem Nejlepší český basketbalista Satoranský se odmítl sejít s Babišem 7. března 2019 14:11

K dosáhnutí největšího českého úspěchu stačilo Satoranskému 30 minut na palubovce. Během nich byl úspěšný ve čtyřech tříbodových pokusech z pěti, celkově se trefil desetkrát ze 13 pokusů. Blýskl se také osmi asistencemi a sedmi doskoky. Některé z jeho tref jsou k vidění i na videu níže. 

„Všichni jsme byli frustrovaní z toho, jak poslední zápas dopadl,“ řekl podle serveru Aktuálně Tomáš Satoranský po konci zápasu. V tom minulém totiž jeho tým podlehl týmu Los Angeles Lakers. Včera si tak proti „Hawks“ Satoranského tým nejen spravil náladu, ale zároveň náš basketbalista zaznamenal historický úspěch

Domů
Sdílet
Diskuse