Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. listopadu 2019 11:15
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Doma dirty dance, co by vyhrál i Stardance. Labello odhaluje nový klip k Bejby nebude sedět v koutě

HUDBA ČESKO RAP
Uložit Uložené

Labello předvádí tanečky v novém klipu na skladbu Bejby nebude sedět v koutě

Reprezentant labelu DIE MANNSCHAFT Labello vydal začátkem října mixtape AUTOTUNE AF 2. Z něj nyní vydává další videoklip, tentokrát na skladbu Bejby nebude sedět v koutě. V něm můžeme vidět i jeho tanečky, o kterých mimo jiné také rapuje, že by s nimi mohl zazářit v taneční soutěži Stardance. 

Doporučeno
Labello si s Bulharem vyšli na vesnickou kopanou. Jejich oblíbené hobby je fotbal, rap, k*ndy a swag Labello si s Bulharem vyšli na vesnickou kopanou. Jejich oblíbené hobby je fotbal, rap, k*ndy a swag 3. října 2019 14:37

„Má odstátý uši a strašně jí to sluší, já mám zase kouty a k ním mám taky duši,“ rapuje ve skladbě raper ve svém netradičním lovesongu, který dostal i netradiční černobílý videoklip, který mají na svědomí Jan Ruttner a Jakub Salavec. O mix a master skladby se postaral Tomáš Havlen.

Labello v souvislosti s vydaným mixtapem zorganizoval i křest, který proběhne 13. listopadu v pražském klubu Futurum. Lístky na tuhle akci je možné nakupovat na GoOutu

Videoklip na jinou skladbu z Labellova tapu AUTOTUNE AF 2 Fotbal a Rap (o videu jsme psali zde) čítá na YouTubu již téměř 200 tisíc přehrání a předehnal dokonce velký hit Vanda Janda. Je proto dost pravděpodobné, že o Labellovi uslyšíme stále víc.

Domů
Sdílet
Diskuse