Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. listopadu 2019 19:05
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Henry Cavill: Můj Geralt je věrný knihám. Je výbušný, hrozivý a více toho řekne, když je ticho

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Henry Cavill se rozpovídal o tom, jak ztvárnil Geralta.

Pro Henryho Cavilla je role Geralta splněným snem. Je náruživým hráčem, prošel celou trilogii, přečetl všechny knihy a postavu si zamiloval. Jakmile se dozvěděl o seriálové adaptaci, jeho agent měl prý dost blbé období, kdy ho Cavill dennodenně otravoval s tím, aby ho do projektu dostal. Nakonec se to podařilo a nejslavnějšího zabijáka monster ztvární bývalý Superman.

Díky portálu Redanian Intelligence jsme se z různých rozhovorů s hercem dozvěděli mnohé zajímavosti nejen o jeho postavě. Cavill tvrdí, že seriál je zajímavý i pro ty, kteří neholdují fantasy.

Je plný konfliktů, rasismu, kolonizace, sociální nespravedlnosti, magie a podobně. Cavill si dobře uvědomuje, koho hraje. Geralt dokáže být cynický, sarkastický, až nepříjemný. Někdy však jeho gestikulace a mimika hovoří lépe než slova. A přesně tak to bude i v seriálu. Showrunnerka opětovně potvrdila, že se nemáme těšit na nic, co by bylo přímo z her nebo na ně odkazovalo.

Doporučeno
Tvůrci Zaklínače plánují na Netflixu natočit 7 sérií. Nové obrázky odhalují postavy blízko smrti Tvůrci Zaklínače plánují na Netflixu natočit 7 sérií. Nové obrázky odhalují postavy blízko smrti 2. listopadu 2019 8:27

V dalším rozhovoru pro Hobby Consolas hovořil o zpracování nejnovější verze tohoto světa. Cavillův Geralt je věrný knihám, ale zároveň tvrdí, že i hrám. Je to jeho unikátní verze postavy, ale věří, že si v ní něco najdou fanoušci obou médií. Stejně jako seriál jako takový, i Geralt se primárně drží knih.

PS: Henry Cavill je znamenitý hráč. Konkrétně hraje na PC. Zmiňuje, že se svými 4 bratry na k nelibosti jejich matky spojili přes LAN všech 5 svých počítačů na jednom kuchyňském stole a hrávali tam celé dny.

Domů
Sdílet
Diskuse