Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. listopadu 2019 22:14
Čas čtení 0:00
Tímea Krauszová

Třináctiletý chlapec je obviněn ze dvou vražd a ozbrojené loupeže: Utekl po výslechu, nakonec ho na policii přivedla rodina

NEWS
Uložit Uložené

V Severní Karolíně se pořádně zapotili, když jim přímo „před nosem“ utekl mladý chlapec.

CNN informuje o případu mladého chlapce, kterému se podařilo uprchnout přímo z budovy, v níž ho vyslýchali. Našli ho za několik dní, už je zpátky ve vazbě.

Teenager obviněn z vraždy

Mladý Jericho W. (13) je obviněný ze dvou vražd prvního stupně a z ozbrojené loupeže. Utéct se mu podařilo navzdory poutům na nohou ráno. Hledalo ho několik hlídek včetně helikoptéry, nakonec ho našli díky jeho rodině, která ho přesvědčila vrátit se zpět do rukou policie.

Doporučeno
Rozzuřený otec zastřelil učitele, který mu dlouhé měsíce znásilňoval syna. K vraždě se přiznal, odsoudili ho, ale ve vězení nebyl Rozzuřený otec zastřelil učitele, který mu dlouhé měsíce znásilňoval syna. K vraždě se přiznal, odsoudili ho, ale ve vězení nebyl 12. října 2019 11:05

Podle slov jeho příbuzných se Jericho nejdříve schoval v opuštěném domě babičky, později našel kolo a přijel ke svému strýci. Fox News píší, že se nakonec společně rozhodli, že chlapec se musí vrátit do vazby, protože „to bylo správné“. Pro místní televizní stanici se strýc vyjádřil, že je rád, že ho našel dřív, než mu mohl někdo ublížit. Najedli se a chlapec se osprchoval dříve, než se vrátil do vazby.

Jeho útěk způsobil ve městě velký rozruch. Podle CNN vyšetřovatelé, místní šerif i zástupci agentury pro veřejnou bezpečnost vyjádřili obavy o bezpečnost chlapce, ale také o bezpečnost veřejnosti. Prý má nepředvídatelné chování a výbušnou povahu. Média znají jen málo detailů o jeho případě s ohledem na jeho věk.

Domů
Sdílet
Diskuse