Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. listopadu 2019 16:45
Čas čtení 0:00
Vojtěch Vanda

Opilý muž házel v Brně po lidech kamení, při zadržení se začal svlékat

NEWS
Uložit Uložené

V Brně to žije.

Brněnští městští strážníci zažili v noci další výjezd, při kterém se nestačili divit. Byli zavolání k mladému muži, který prý házel v Kobližné ulici po kolemjdoucích kamení. Po příjezdu zjistili, že je mladík opilý a vůbec se neovládá. Informace přinesla Městská policie Brno.

Doporučeno
V Brně na Palackého třídě se střílelo, jedna žena zraněním podlehla V Brně na Palackého třídě se střílelo, jedna žena zraněním podlehla 22. října 2019 17:27

V momentě příjezdu se mužům zákona naskytl obrázek mladého muže, který na dlaždičky kolem sebe rozléval červené víno. V ratolišti následně skončila i celá lahev. Jednadvacetiletý muž byl malátný, nekoordinoval své pohyby a policii zbystřil až v momentě, kdy jej oslovila.

Mladík dokázal s policií spolupracovat pouze po dobu zjišťování své totožnosti, poté se takzvaně urval ze řetězu. „Začal se svlékat, i přes výzvy strážníků rozmachovat rukama a během několika málo minut, kdy strážníci čekali kvůli ztotožnění na příjezd republikových policistů, se koordinace jeho pohybů znatelně zhoršila," popsala opilcův stav policejní mluvčí Tereza Kadrnožková.

Doporučeno
Cizinec ve Ferrari byl v Brně zastaven hlídkou za přestupek. Ukázalo se, že je hledaný po celé Evropě Cizinec ve Ferrari byl v Brně zastaven hlídkou za přestupek. Ukázalo se, že je hledaný po celé Evropě 16. října 2019 14:13

Jakmile strážníci zjistili, že by mladík nejspíše potřeboval odbornou pomoc zdravotníka ze záchytné stanice, muž se rozhodl vrávoravým krokem policisty opustit. Bylo tedy nutno jej chytit a odvést do zdravotního zařízení v poutech. Tam mu byly naměřeny zhruba 2 promile alkoholu v krvi. „Správní orgán projedná podezření z neuposlechnutí výzvy a také znečištění veřejného prostranství," doplnila Kadrnožková.

Domů
Sdílet
Diskuse