Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. listopadu 2019 16:48
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Na Slovensku se muži mlátili lopatami a krumpáči. Záznam zobrazuje hromadný útok agresorů

NEWS
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Incident se udál na veřejném prostranství za bílého dne.

Policisté z bratislavského kraje na svém Facebooku zveřejnili fotografii pěti mužů v zápalu boje. V krátkosti na to prostřednictvím dalšího účtu zveřejnili video konfliktu, na kterém lze pozorovat přibližně 10 agresivních výtržníků.

Jak informuje policie, případem se již zabývá Okresní ředitelství Policejního sboru v Malackách. Jednotliví aktéři budou stíháni ve věci přečinu ublížení na zdraví v souběhu s přečinem výtržnictví.

Doporučeno
Vyhraje Végh, nebo Vémola? Zeptali jsme se slavných MMA bojovníků, jaký tipují výsledek zápasu století Vyhraje Végh, nebo Vémola? Zeptali jsme se slavných MMA bojovníků, jaký tipují výsledek zápasu století 8. listopadu 2019 17:21

Záběry z místa činu byly publikovány i na portálu mojevideo.sk, a lze z nich detailněji pozorovat, že muži na sebe neútočili jen pěstmi, ale také těžkými předměty jako například lopatou či krumpáčem. Podle informací TV Markíza mělo jít o konflikt mezi romskou komunitou a ukrajinskými dělníky. Upozorňujeme, že video obsahuje vulgarismy a záběry nevhodné pro citlivé povahy.

Domů
Sdílet
Diskuse