Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. listopadu 2019 18:30
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Disney tlačí Roberta Downeyho Jr. na Oscara za výkon v Endgame přesto, že si to herec nepřál

FILMY A SERIÁLY ROBERT DOWNEY JR.
Uložit Uložené

Má podle tebe Downey šanci na Oscara?

I když Robert Downey Jr. nechtěl být za svůj výkon v Avengers: Endgame tlačen na Oscara, Disney se nakonec rozhodlo jeho skromné žádosti nevyhovět. Do nominačního okruhu by si studio přálo posunout herce jako Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth a mnoho dalších (celý seznam najdeš zde). Robert Downey Jr. alias Iron Man ale mezi nimi donedávna chyběl.

Jak ale informuje MovieWeb, jméno herce se nakonec zařadilo mezi ostatní umělce, které by Disney rádo vidělo mezi nominees. Řekněme si to ale narovinu. Marvelovky lze označit za popcornovou nenáročnou zábavu, a proto by určitě mnoho milovníků kinematografie mohlo pohoršovat, kdyby některou z hereckých kategorií obsadil herec či herečka z výběru Avengers: Endgame.

Doporučeno
Pil C: Zrušil jsem deal s bankou, protože nabízela velmi málo peněz, za týden jsem viděl, že to vzal jiný raper (Rozhovor) Pil C: Zrušil jsem deal s bankou, protože nabízela velmi málo peněz, za týden jsem viděl, že to vzal jiný raper (Rozhovor) 3. listopadu 2019 13:15

Na druhou straně, pokud by se měl z představitelů Avengers někdo dostat mezi nominace, dalo by se říci, že si to nejvíce zaslouží právě Robert Downey Jr. Snad není třeba ani zdůrazňovat, že jeho scény z filmu patřily mezi ty nejemotivnější a závěrečný záběr s Thanosem stál skutečně za to.

Je proto správné, že se do výběru Disney zařadil i talentovaný Downey Jr. Zasloužil by si ale podle tvého názoru přejít až k nominacím? Nebo bys na místě Akademie nedal Tonymu Starkovi vůbec šanci?

Anketa:
Zasloužil by si Downey Jr. za Avengers: Endgame alespoň nominaci na Oscara?
Ano
Ne
Ano
78 %
1059 Hlasů
Ne
22 %
295 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse