Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. listopadu 2019 10:20
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kanyemu Westovi trvalo 42 rokov, kým si uvedomil, že jeho najlepším priateľom je vlastný otec. Natočil s ním videoklip

HUDBA
Uložit Uložené

Raper po veľmi dlhej dobe vydáva aj videoklip.

Kanye West nevydal videoklip už veľmi dlho, a tak sme pôvodne mali pri avizovaní toho dnešného veľké očakávania. V konečnom dôsledku ich síce raper naplnil, avšak trochu iným spôsobom. Pôvodne sme očakávali, že sa dočkáme veľkých investícii a vysokej vizuálnej hodnoty, nakoniec stavil raper skôr na tú emocionálnu. 

Vo videoklipe Follow God mu totiž sekunduje jeho otec. V úplnom závere videa sme sa dočkali aj krátkeho vysvetlenia, kde Kanye West priznal, že si po 42 rokoch života uvedomil, že práve otec je jeho najlepším kamarátom. 

Yeezus prešiel v posledných rokoch výraznou zmenou v hudobnom živote, ktorá vyplýva z toho osobného. Konvertoval na kresťanstvo a po náročnejšom pôrode vydal gospelový projekt, ktorý poslucháčov nabáda ku viere v Boha. Síce nie úplne násilným spôsobom, no predsa Kanye považuje za svoje posolstvo, aby pre fanúšikov rapu priniesol aj trochu inú perspektívu. Zatiaľ nie v úplne sofistikovanej verzii, keďže sa stále dočkávame aj klasických obohratých fráz, uvidíme ale, čo prinesie pokračovanie. To by malo prísť už na Vianoce. 

Doporučeno
Kanye West oznámil kandidaturu na prezidenta Spojených států, publikum se mu vysmálo Kanye West oznámil kandidaturu na prezidenta Spojených států, publikum se mu vysmálo 8. listopadu 2019 10:14
Domů
Sdílet
Diskuse