Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. listopadu 2019 9:35
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Fotograf Jan Saudek zplodil dítě s vlastní dcerou. Prezidentem oceněný umělec se k incestu sám přiznal

NEWS
Uložit Uložené

Pověstný milovník žen již oplodnil řadu žen. Kromě toho i svou dceru, do které se zamiloval.

Významný 84letý český fotograf Jan Saudek je známý tím, že během svého života měl v posteli nespočet milenek. Umělec se dokonce přiznal, že mezi nimi byla i vlastní dcera Karolína

Z incestu mělo být dokonce zplozeno dítě. Karolína se ale rozhodla podstoupit umělé přerušení těhotenství i přesto, že Saudek by si dítě prý neměl problém nechat, informuje portál Topky.sk.

„Já jsem ji potkal po mnoha letech. Po smrti její matky jsem ji totiž úplně ztratil. Nevím, co se s ní stalo. Čekal jsem, že to bude vysoká štíhlá dívka a bude chodit na univerzitu. A najednou jsem potkal opileckého fagana, sprostého, bez schopnosti se vyjadřovat. No, ale to pouto krve, zamiloval jsem se beznadějně,“ prozradil Saudek.

Doporučeno
Incestní vztah s matkou a posedlost panenskou blánou spustily v mladém Michaelovi chuť vraždit Incestní vztah s matkou a posedlost panenskou blánou spustily v mladém Michaelovi chuť vraždit 14. července 2019 13:09

Renomovaný ateliérový fotograf přiznal jejich poměr již v knize Saudek na útěku. Známý Čech odjakživa miluje ženské tělo či vztahy mezi muži a ženami, a právě tyto segmenty nejčastěji vyobrazuje ve svých dílech.

Známy český fotograf splodil dieťa s vlastnou dcérou. Prezidentom ocenený umelec sa k incestu sám priznal
Známy český fotograf splodil dieťa s vlastnou dcérou. Prezidentom ocenený umelec sa k incestu sám priznal Zdroj: Michal Svítok/TASR

„Já jsem Karolínu velmi miloval. Ona mě ne. Když žena miluje, tak to dítě chce za každou cenu udržet. Protože to je kus člověka, kterého milovala. Ona ví, že láska přejde. Ale ta k dítěti zůstane,“ komentuje Saudek rozhodnutí jeho dcery jít na potrat.

„Je mi velmi líto, že na tu interrupci šla,“ dodává fotograf, který během své kariéry získal francouzský Řád umění a literatury či vyznamenání Artis Bohemiae Amicis od ministra kultury. Koncem října letošního roku mu dokonce prezident Miloš Zeman udělil Medaili Za zásluhy 1. stupně.

I přesto, že jde o skutečně uznávaného umělce, na svém kontě má řadu skandálů. Saudek dokonce dodnes ani sám netuší, kolik dětí vlastně se svými milenkami zplodil.

Doporučeno
Vražda 17leté teenagerky. Vrah jí brutálně podřezal hrdlo, fotku mrtvoly pak zveřejnil na Instagram Stories Vražda 17leté teenagerky. Vrah jí brutálně podřezal hrdlo, fotku mrtvoly pak zveřejnil na Instagram Stories 31. října 2019 16:00
Domů
Sdílet
Diskuse