Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. listopadu 2019 10:52
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Slovenskému raperovi během natáčení videoklipu vyhrožovali zabitím tři muži. Mezi nimi i sportovní reprezentant

NEWS
Uložit Uložené

Kromě výhrůžek nechyběly ani verbální či dokonce fyzické útoky.

„Toto tu je všetko moje, tak vypadni odtiaľto do p**e.“ I takové vulgární projevy zaslala trojice agresivních mužů mladému raperovi vystupujícímu pod přezdívkou Setwo a štábu, se kterým ve večerních hodinách natáčel videoklip.

Celý incident se odehrál jen před pár dny v lese v petržalském Ovsišti. Jak informuje facebooková stránka PR Production, mladíci se na místo vydali natočit klip a protože na scénu potřebovali tmu, začali s natáčením přibližně ve 21:45. Kvůli osvětlení a technice měli s sebou i přenosný generátor elektřiny, který při provozu vydává zvuk.

Doporučeno
V Mauthausenu nutili příslušníci SS vězně k sebevraždám skokem pro vlastní pobavení. Věznili zde na 8 tisíc Čechů a Slováků V Mauthausenu nutili příslušníci SS vězně k sebevraždám skokem pro vlastní pobavení. Věznili zde na 8 tisíc Čechů a Slováků 31. října 2019 20:00

„Věděli jsme, že blízko nás jsou nějaké budovy, ale nevěděli jsme, co jsou zač. Natáčení ale nemělo trvat dlouho a hluk nebyl velký. Jsme si jisti, že se zavřenými okny to slyšet dovnitř žádné z budov nebylo,“ píše produkce ve statusu.

Těsně před desátou hodinou večer však ke štábu přišli tři muži, kteří již zpočátku vystupovali agresivně a žádali mladíky, aby skončili s natáčením a odešli z místa. Netrvalo dlouho a trojice začala štáb verbálně a později i fyzicky napadat. „Protože ještě nebylo ani 22:00, tak se nemůžeme o rušení nočního klidu ani teoreticky bavit,“ hájí se štáb ve statusu.

Mezi agresory se dokonce nacházel i trenér dostihových koní, úspěšný parkurový jezdec a slovenský reprezentant Marián Štangel. Ten měl předstírat volání policie a také z jeho úst vyšla věta: „Neukazuj na mňa rukou, lebo ti ju zlomím.“

„Ja keď sa rozčúlim, tak ťa zabijem,“ křičel další z agresorů. Konflikt se začal vyostřovat natolik, že nakonec museli zavolat policii samotní mladíci. Předtím jim ještě Marián Štangel stihl bouchnout po kameře, aby ukončil natáčení.

Domů
Sdílet
Diskuse