Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. listopadu 2019 22:38
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Attila Végh porazil Karlose Vémolu v zápase století!

SPORT
Uložit Uložené

Zápas století je za námi. Vítězem se stává slovenský bojovník!

Attila Végh porazil Karlose Vémolu v zápase století, který proběhl v sobotu večer ve vyprodané 02 areně. Slovenský borec oslavil vítězství v prvním kole po pár vteřinách.

Ostře sledovaný souboj o pozici česko-slovenské jedničky je za námi a šlo dle očekávání o velkolepou podívanou. A do jisté míry i celosvětovou sportovní událost. Jak nám prozradil Ondřej Novotný, jeden ze dvou zakladatelů společnosti Oktagon, vysílalo se do 12 zemí včetně Ameriky a arabských států. 

Doporučeno
Československý MMA zápas století stál desítky milionů. Jak se rodil souboj Vémoly s Véghem a co diváky čeká (Rozhovor) Československý MMA zápas století stál desítky milionů. Jak se rodil souboj Vémoly s Véghem a co diváky čeká (Rozhovor) 6. listopadu 2019 9:43

Přípravy 15. pokračování Oktagonu probíhaly čtyři roky a organizátoři od té doby ušli dlouhou cestu. Nyní už je po všem a turnaj, který stal násobně více než deset milionů můžeme označit za největší MMA událost zatím, která proběhla na území Česka a Slovenska. 

Výhru si, jak předvídali prognózy nejslavnějších českých a slovenských MMA fighterů, které jsme před zápasem oslovili, odnesl bojovník Attila Végh. 

No a jelikož je zápas století již za námi a zřejmě máš chuť si ještě udržet trochu adrenalinu v krvi, můžeš si připomenout desítku nejlepších zápasů Karlose Vémoly a deset nejlepších soubojů v podání Attily Végha, které jsme uvážlivě vybrali. 

Doporučeno
10 nejlepších zápasů Karlose „Terminátora“ Vémoly 10 nejlepších zápasů Karlose „Terminátora“ Vémoly 7. listopadu 2019 21:38
Domů
Sdílet
Diskuse