Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. listopadu 2019 12:56
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

27letý boxer tragicky zemřel během tréninku. Dostal ránu do těla a už se jej nepodařilo zachránit

SPORT
Uložit Uložené

Bývalý šampion Dwight Ritchie zemřel během toho, co miloval. Zanechal po sobě tři dcery.

Po senzačních zprávách z domácí i zahraniční bojové scény přichází i jedna tragická. Zemřel totiž australský boxer Dwight Ritchie. K nešťastné události došlo během soboty, kdy Ritchie trénoval se svým dlouholetým kolegou Michaelem Zerafou. Bylo mu teprve 27 let

Britský deník Guardian uvádí, že Zerafa při sparingu (tréninkovém boji) uštědřil Ritchiemu úder do těla, který se stal fatálním. Boxer prý následně odešel zpět do svého rohu, kde upadl do bezvědomí a už se jej nepodařilo zachránit.

Doporučeno
Československý MMA zápas století stál desítky milionů. Jak se rodil souboj Vémoly s Véghem a co diváky čeká (Rozhovor) Československý MMA zápas století stál desítky milionů. Jak se rodil souboj Vémoly s Véghem a co diváky čeká (Rozhovor) 6. listopadu 2019 9:43

Dnes jsme přišli o šampiona jak v ringu, tak mimo něj. Všichni jsme zdrcení, celé rodině Dwighta Ritchieho tímto vyjadřujeme hlubokou soustrast. V těchto okamžicích si připomínáme památku tohoto skvělého válečníka a šampióna. Opustil nás příliš brzy,“ vyjádřil se boxer Tim Tszyu, se kterým Ritchie bojoval před pár měsíci. 

Někdejší šampion ve střední váze Ritchie pomáhal Zerafovi v přípravě na jeho chystanou odvetu s Jeffem Hornem, kterého v prvním vzájemném zápase porazil. Zprávu o boxerově úmrtí potvrdil i jeho promotér a přítel Jake Ellis. Dwight Ritchie byl otcem tří dcer.

Doporučeno
Boxer dostal tvrdé KO a po několika dnech v kómatu zemřel, bylo mu 27 let Boxer dostal tvrdé KO a po několika dnech v kómatu zemřel, bylo mu 27 let 17. října 2019 10:33

Za uplynulý rok se už jedná o několikáté úmrtí boxera. V červenci letošního roku zemřeli bojovníci Maxim Dadašev a Hugo Santillan, v září zraněním podlehl boxer Boris Stančov a před necelým měsícem po knockoutu skonal 27letý Američan Patrick Day.

Domů
Sdílet
Diskuse