Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. listopadu 2019 8:08
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Nejdražší hodinky světa se v aukci prodaly za 716 milionů korun. Jsou z 18karátového zlata a skládají se z 1 400 dílů

MÓDA
Uložit Uložené

Luxusní hodinky jsou jediným kusem svého druhu a byly vyrobeny speciálně pro charitativní dražbu.

Na charitativní aukci v Ženevě byli přítomní hosté a kupci svědky historické události. V dražbě se totiž prodaly luxusní hodinky Patek Philippe Grandmaster Chime Ref.6300A, kterým se podařilo zlomit rekord díky cenovce 31 milionů amerických dolarů, což je v přepočtu více než 716 milionů korun.

Jak informuje portál Hodinkee.com, hodinky z nerezavějící oceli jsou pokryty 18karátovým růžovým zlatem, mají dva ciferníky a jsou oboustranné. Z historického hlediska se v rámci charitativní aukce Only Watch téměř vždy za nejvíce peněz prodaly hodinky švýcarské značky Patek Philippe. Obzvláště v posledních letech.

Doporučeno
Žena našla ve starém gauči pravé Rolex hodinky v hodnotě 5,9 milionu korun. Kus nábytku přitom koupila za pár drobných Žena našla ve starém gauči pravé Rolex hodinky v hodnotě 5,9 milionu korun. Kus nábytku přitom koupila za pár drobných 8. října 2019 6:55

Luxusní hodinky jsou jediným kusem svého druhu a byly vyrobeny speciálně kvůli charitativní dražbě. Skládají se z 1 366 dílů a fungují na složitém systému ve 4 různých vrstvách. Jde o nejpreciznější hodinky, jaké kdy značka vyrobila. Předchozí rekord držely hodinky Paul Newman Rolex Daytona, které se prodaly za 17,7 milionu dolarů v roce 2017.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa hodinkee (@hodinkee),

Domů
Sdílet
Diskuse