Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. listopadu 2019 21:35
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Uznávaný ruský profesor zavraždil svou studentku, s níž spal. Její odřezané ruce našli v jeho batohu

NEWS
Uložit Uložené

K brutální vraždě se nakonec přiznal.

Významný ruský profesor historie a odborník na Napoleona Oleg Sokolov brutálně zavraždil svou bývalou studentku, se kterou měl na pravidelné bázi pohlavní styk. Její tělo nakonec rozčtvrtil. 63letý vysokoškolský učitel působící v Petrohradě se ke svému odpornému činu přiznal.

Jak informuje BBC, pro podezření z vraždy ho zatkli už dříve, když opilý spadl do řeky Mojka během toho, co se snažil zbavit těla. Když ho vytáhli z ledové vody, v batohu našli ženské ruce.

Policisté po prohledání jeho domu objevili i dekapitované tělo bez končetin teprve 24leté Anastasie Ješčenko, profesorovy milenky. Šlo přitom o předního pedagoga, který dokonce v roce 2003 dostal francouzské vyznamenání Řád Čestné legie.

Sokolov se ke všemu přiznal, svého činu litoval a aktuálně spolupracuje. S milenkou se měl prý pohádat, a proto ji zabil. Aby toho nebylo málo, uřízl jí nohy, ruce i hlavu. Po tomto incidentu měl prý profesor v plánu spáchat sebevraždu v Petropavlovské pevnosti.

Doporučeno
Oběti usekl varlata a svěrákem vytlačil oko z důlku. Gangster z Chicaga neměl zábrany Oběti usekl varlata a svěrákem vytlačil oko z důlku. Gangster z Chicaga neměl zábrany 10. září 2019 12:26
Domů
Sdílet
Diskuse