Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. listopadu 2019 21:09
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Zápas Attily Végha a Karlose Vémoly jsme sledovali ze zákulisí. Kolik peněz dostal vítěz?

SPORT
Uložit Uložené

Sleduj pokračování série Refresher Backstage, tentokrát netradičně ze sportovní události. Prozradíme ti i to, kolik si za zápas Attila Végh vydělal.

Attila Végh a Karlos Vémola způsobili v Česku a na Slovensku šílenství. Zatímco se slovenský zápasník raduje z vítězství a pozornosti, jeho český kolega se netají tím, že bude muset přehodnotit svou budoucnost. Ještě před tím však podstoupí operaci ramene. My jsme tento „zápas století“ a celý Oktagon 15 sledovali ze zákulisí, abychom mohli přinést i videoreportáž mapující atmosféru výjimečného večera v O2 areně. 

Dozvíš se, co nám prozradil samotný Karlos ještě před utkáním, jaká byla v backstagi atmosféra a jak to tam vlastně vypadá. Moderátor Krištof tě provede zákoutími, kam se běžný sportovní fanoušek nedostane, podívali jsme se i do šaten a oddechových místností. Pootravovali jsme i zdravotníky a člena organizačního týmu. 

Na naše otázky odpověděl i Rytmus, který kvůli tomuto zápasu pro Attilu prezentoval sportovní hymnu dokonce živě. Podle jeho slov byla před zápasem velmi napjatá atmosféra, duel si ale užil. A nechybí ani informace o novém albu.

Doporučeno
Sny se mi rozplynuly, do UFC se už nedostanu, chci odvetu, tvrdí poražený Karlos Vémola. Má Attila Végh zájem? Sny se mi rozplynuly, do UFC se už nedostanu, chci odvetu, tvrdí poražený Karlos Vémola. Má Attila Végh zájem? 10. listopadu 2019 8:08
Domů
Sdílet
Diskuse