Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. listopadu 2019 10:44
Čas čtení 0:00
Alexandra Murajdová

Ježka museli zabiť po tom, čo naňho niekto priviazal ohňostroje a odpálil ich

NEWS
Uložit Uložené

Nie je to prvý prípad týrania ježkov.

Stretnúť pri prechádzke ježka nie je ničím neobvyklým, z polí a voľnej prírody totiž utekajú kvôli intenzívnej chemizácií v poľnohospodárstve, informuje Urob si sám. Vyhýbajú sa cestám, kvôli autám, no okrem toho im škodí chémia, hnojivá, kosačky, psy, mačky a podobne. Preto sú často tam, kde sme aj my. V záhradách, či medzi bytovkami. Teraz sa však zdá, že im výrazne škodia ľudia.

 

Ježka museli zabiť po tom, čo naňho niekto priviazal ohňostroje a odpálil ich
Zdroj: Public Domain Pictures

Jeden ježko umrel po tom, čo mu na hlavu niekto priviazal ohňostroj a neskôr ho odpálil, informuje The Independent. Zranenia zvieraťa boli tak vážne, že ho museli zabiť, aby viac netrpel. Polícia z Lancashire na ich Facebooku hovorí: „Hovorí sa nám to naozaj ťažko, no ježka sme museli zabiť kvôli rozsahu jeho zranení,“ v príspevku neskôr prosia každého, kto o incidente niečo vie, aby sa ozval.

Doporučeno
Týraná fenka, kterou 17krát postřelili a vyhodili na ulici, momentálně pracuje jako psí terapeut Týraná fenka, kterou 17krát postřelili a vyhodili na ulici, momentálně pracuje jako psí terapeut 28. července 2019 10:22

Táto správa prichádza len deň potom, čo sa dvaja 11 a 14 roční chlapci priznali k tomu, že ježka dokopali k smrti. Polícia začala incident vyšetrovať po tom, čo niekto našiel mŕtveho bezmocného ježka. Netrvalo dlho a incident si spojili s dvoma chlapcami, neskôr v ich telefónoch dokonca našli ďalšie videá na ktorých týrali zvieratá. Tak zistili napríklad to, že nútili svojho psa aby zaútočil na zajaca a holuba. Chlapci sa k činom priznali, no ich trest ešte nie je známy.

Domů
Sdílet
Diskuse