Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. listopadu 2019 11:16
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Ostrov plný mladých žen, alkoholu a vraždění. Tvůrci Insidious přinášejí horor s kráskou Lucy Hale

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Na ostrově se ti splní nejtajnější fantazie. I ty, o které ses neprosil.

Parta turistů se v hororu Fantasy Island dostává na stejnojmenný ostrov, kde jim hostitelé slibují, že kouzelné místo, na které přišli, splní jejich přání. Každého představy jsou pochopitelně zcela odlišné, ale v konečném důsledku mají jedno společné. Bez ohledu na to, co si individuální návštěvník přeje, mu půjde o život.

Hororová novinka od Blumhouse Productions (Paranormal Activity, Sinister, Insidious) nezavání podle traileru ani náznakem komedie, ale s přítomností baviče jménem Michael Peña bychom mohli očekávat alespoň jeden nemístný vtip. Mexický herec (Ant-Man, Narcos: Mexiko) ve filmu ztvární roli hlavního hostitele pana Roarka. Určitě se však nedej oklamat jeho falešným úsměvem.

Kromě něj ve filmu uvidíš herce jako Maggie Q, Portia Doubleday, Kim Coates, Michael Rooker a v neposlední řadě i sympatickou Lucy Hale. Tu můžeš znát například z hororu Truth or Dare nebo ze známého seriálu Pretty Little Liars.

Námět snímku vychází z televizního seriálu Fantasy Island z 80. let, ze kterého si tvůrci vzali základní myšlenku – přivést na ostrov partu mladých lidí užívajících si svobodu. V případě hororového Blumhouse Productions se ale atmosféra projektu zbarví do krvavého odstínu zavražděných hrdinů.

Film režíruje Jeff Wadlow (Truth or Dare, Kick-Ass 2, Never Back Down) a scénář napsal společně s Jillian Jacobs a Christopherem Roachem. Fantasy Island se do českých kin dostane 13. února 2020.

Domů
Sdílet
Diskuse