Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
12. listopadu 2019 8:20
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Scooby-Doo a Shaggy jsou pořád stejně šílení jako před lety. Takto se představili v traileru na celovečerní film

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Hrdinové z dob našeho dětství se postupně vracejí zpět.

Pokud patříš mezi ty, kteří v sobotu a v neděli vstávali o šesté ráno, aby se podívali na všechny pohádky s kakaem v ruce, máme pro tebe skvělou zprávu. Do kin přijde 15. května 2020 skupinka lovců různorodých mysteriózních záhad. No a v jejich čele není nikdo jiný než Scooby-Doo a Shaggy.

Doporučeno
Režisér Inside Out se chce znovu dotknout naší duše. V pixarovce Soul si lidé začnou plnit své sny Režisér Inside Out se chce znovu dotknout naší duše. V pixarovce Soul si lidé začnou plnit své sny 7. listopadu 2019 16:04

Právě oni se podíleli na tom nejvtipnějším, co se v pohádce odehrálo. No a teaser trailer, který vyšel v pondělí, napovídá, že tomu nebude jinak ani v celovečerním filmu. Ten má název SCOOB! a představil nám všechny hrdiny, které si můžeme pamatovat z originálu.

„Možná je čas udělat nový film,“ říká na začátku téměř dvě a půl minuty trvajícího videa Scooby Shaggymu. Warner Bros. Pictures nám dále ukazuje, jak se nezapomenutelná dvojice poznala. No a také to, jak vzniklo jméno pejska.

Uvidíme je zřejmě vyrůstat a když už budou dospělí, Scoobyho a Shaggyho někdo unese. Máme tedy záhadu a hlavní hrdinové ji budou muset vyřešit. Snímek má již na všech sociálních sítích oficiální konto, najdeš jej pod jménem SCOOB!

Dee dee namluví Kiersey Clemons, Freda zase Zac Efron. Shaggymu propůjčil hlas Will Forte a Scoobymu Frank Welker. O režii se postará Tony Cervone.

Scooby-Doo a Shaggy sú stále rovnako šialení ako pred rokmi. Takto sa predstavili v traileri na celovečerák
Scooby-Doo a Shaggy sú stále rovnako šialení ako pred rokmi. Takto sa predstavili v traileri na celovečerák Zdroj: Warner Bros. Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse