Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. listopadu 2019 9:31
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Cardi B a Nicki Minaj ostře kritizují Instagram za to, že chce skrývat počítadlo lajků. Vyhrožují, že ho přestanou používat

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Přidávají se k nim i další celebrity.

Ještě před víkendem CEO společnosti Instagram oznámil, že test skrývání počítadla lajků na platformě se dostává do další fáze a během aktuálního týdne začne novinka fungovat i ve
Spojených státech. Netrvalo dlouho a na prohlášení začaly reagovat i nejznámější influencerky na světě, konkrétně se proti zrušení lajků spojily odvěké rivalky – raperky Nicki Minaj a Cardi B.

Ty na svých obrovských profilech oznámily, že v případě zavedení avizované změny již nebudou dále Instagram používat. „Přestávám přidávat na IG kvůli odstraňování lajků,“ oznámila Nicki na Twitteru s konstatováním, že bude mít nyní spoustu času na nový život.

Doporučeno
Instagram výrazně rozšiřuje území, kde uživatelé neuvidí počítadlo lajků na příspěvcích Instagram výrazně rozšiřuje území, kde uživatelé neuvidí počítadlo lajků na příspěvcích 9. listopadu 2019 8:59

Cardi B si stěžuje, že místo lajků by měli inženýři vyřešit spíše diskuse na Instagramu, protože právě ty mohou podle ní ovlivňovat veřejnost mnohem negativněji.

Zbývá už jen čekat, jestli influencerky opravdu splní své sliby, nebo si podobně jako Kim Kardashian uvědomí možný pozitivní dopad zavedení tohoto nápadu. Podle CNBC vidí podnikatelka v tomto kroku benefity v rámci duševního zdraví uživatelů.

Instagram chce být co nejbezpečnější platformou a v tomto případě jde o velmi logický krok. Podle CEO lidé budou přidávat podstatně více obsahu, který opravdu chtějí, místo toho, aby mysleli na to, co se bude ostatním líbit.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Iamcardib (@iamcardib),

Domů
Sdílet
Diskuse