Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. listopadu 2019 21:40
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Vyjde MAFIA IV už v roce 2021? Šíří se fámy, že na ní maká celé studio

TECH
Uložit Uložené

Pokud jsi milovník série, přej si, aby to byla pravda.

Mafia s Tommym Angelem spatřila světlo světa koncem roku 2002. Od té doby již uplynulo 17 let a dnes má již legendární titul dvě pokračování. Dvojka kvalitativně nepohořela a u mnohých má čestné místo v pomyslné vitríně oblíbených her. Trojka čelila velké kritice a pro mnohé milovníky série byla zklamáním.

Doporučeno
Barber shop nabízí střih zdarma, pokud vyhraješ nad holičem ve hře FIFA 20. Pokud prohraješ, platíš dvojnásobek Barber shop nabízí střih zdarma, pokud vyhraješ nad holičem ve hře FIFA 20. Pokud prohraješ, platíš dvojnásobek 14. října 2019 22:07

Proto se čeká na čtvrtý díl. Na něm se začalo prakticky ihned pracovat po vydání posledního dílu série. Studio Hangar 13 ale vývoj hry zastavilo a chtělo se věnovat nové IP. Nyní se ale opět hovoří o tom, že se pracuje na pokračování Mafie. Dokonce celé studio Hangar 13.

Nepotvrzené informace, které šíří uživatel Redditu s odvoláním na neznámý zdroj z prostředí vývoje hry, mluví o příběhu italského mafiána působícího v Las Vegas. Celé se to odehrává v 70. letech a hra má mít výrazný nádech mafiánských filmů z dílny Scorseseho. Mafia IV nemá ignorovat trendy ve světě her a chystá obrovskou, značně otevřenou mapu. Máme se také těšit na zajímavé mechaniky, jako například budování vlastní mafiánské organizace.

Doporučeno
Na BlizzConu představili Diablo IV, hra bude temná a krvavá Na BlizzConu představili Diablo IV, hra bude temná a krvavá 2. listopadu 2019 14:34

Hra má běžet na vylepšeném enginu z předchozích dílů a tvůrci se prý vyhnou věcem, na které si hráči stěžovali. Hra je údajně ve vývoji již 8 či 9 měsíců a její vydání je naplánováno na rok 2021. Údajně se pracuje i na remasteru hry Mafia II a ten prý „přijde brzy“. Inu, uvidíme až časem, co z toho je pravda.

Zahráme si MAFIA IV už v roku 2021? Šíria sa fámy, že na nej maká celé štúdio
Zahráme si MAFIA IV už v roku 2021? Šíria sa fámy, že na nej maká celé štúdio Zdroj: YT/GameMemories
Domů
Sdílet
Diskuse