Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. listopadu 2019 7:45
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Conor McGregor opět sdílel slovenský podnik, bojovník označuje černohorský řízek za chutný

SPORT
Uložit Uložené

Zároveň se Miki se svou restaurací probojoval i do televize.

Slovák Mikuláš Gerenyi se nedávno proslavil tím, že jeho restauraci v Černé nad Tisou sdílel samotný Conor McGregor. Důvodem je, že jde o jediné prodejní místo v této části Evropy, kde je možné si pořídit whisky značky Proper Twelve irského bojovníka mimo internetové obchody. Nám Miki v rozhovoru povídal i o dalších plánech v souvislosti s Conorem, v té době však ještě nemohl být konkrétní. Zdá se však, že jejich spolupráce bude ještě užší.

Doporučeno
Conor McGregor sdílel na svém Instagramu podnik ze Slovenska, který nese název podle jeho přezdívky Conor McGregor sdílel na svém Instagramu podnik ze Slovenska, který nese název podle jeho přezdívky 24. října 2019 7:53

Jeden z nejpopulárnějších MMA zápasníků aktuálně opět sdílel slovenský podnik. Nejprve ho zaujala reportáž přímo z Černé nad Tisou od mezinárodní televize RT sport, což je pro majitele Mikiho hned dvojnásobný úspěch. V angličtině měl totiž možnost vysvětlit divákům i za hranicemi, jaké jsou jeho plány. Video začíná záběrem na černohorský řízek s přílohami, což Conor okomentoval jako „chutné“ a přidalo se k němu hodně komentujících.

Conor McGregor opäť zdieľal Mikiho z Čiernej nad Tisou, bojovník označuje čiernohorský rezeň označuje za chutný
Conor McGregor opäť zdieľal Mikiho z Čiernej nad Tisou, bojovník označuje čiernohorský rezeň označuje za chutný

Následně ještě Ir sdílel fotografii Mikiho družky a té dokonce věnoval i follow na Instagramu. Nuže, nyní je už pravděpodobně opravdu jen otázkou času, kdy kontroverzní MMA zápasník zavítá na Slovensko osobně. Zároveň bude díky tomu podnik atraktivnější i pro domácí, jak však Miki prozradil pro Refresher, po prvním sdílení nezaregistrovali nárůst tržeb. A stále platí, že Slováci si u něj raději objednají ovocný destilát.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa RT Sport (@rtsportnews),

Domů
Sdílet
Diskuse