Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. listopadu 2019 10:47
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Streamer trénoval 3 měsíce, aby překonal 569hodinový rekord. Celý měsíc stráví hraním 19 hodin denně

TECH
Uložit Uložené

Andrew Bodine prozradil, že se bojí být offline, protože každou hodinu neaktivity může ztratit několik subscriberů.

Streamer Andrew „GiantWaffle“ Bodine se rozhodl překonat největší rekord v počtu hodin, které dokáže člověk strávit na platformě Twitch během 30 dní. Zatím drží prvenství JayBigs s 569 hodinami, a tak matematika mluví jasně. Bodie musí celý měsíc streamovat hry na oficiálním profilu 19 hodin denně.

Pro Kotaku prozradil i něco více o svém nápadu i přípravě. Ta trvala 3 měsíce a spočívala hlavně v tom, aby si streamer nastavil spánkový režim na 3,5 hodiny denně. Po deseti dnech měl na kontě 192 odehraných hodin.

I nejpopulárnější streameři na světě vyjadřují v rozhovorech znepokojení ze svého povolání z jednoho velmi racionálního důvodu. Oblíbený Professor Broman nedávno napsal velmi moudrou věc – jediný, kdo má moc vypnout kameru, je člověk, který profituje z toho, že je zapnutá.

Doporučeno
Hrají hry a vydělávají miliony. Streamování na Twitchi živí tisíce mladých lidí Hrají hry a vydělávají miliony. Streamování na Twitchi živí tisíce mladých lidí 7. září 2019 8:39

Bodine, který se v současnosti snaží o rekord, s tímto vyjádřením souhlasí. Otevřeně hovoří o tom, že pro osoby živící se hraním počítačových her může mít devastující efekt, když už nejsou online. On sám opustil počítač od vzestupu kariéry nejdéle na 6 dní během svatební dovolené a dopad na čísla to prý mělo obrovský.

Ninja během rozhovoru pro New York Times v roce 2018 vypočítal, že za 60 minut strávených s reportérem prestižního deníku přišel o přibližně 200 až 300 sledovatelů.

Domů
Sdílet
Diskuse