Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. listopadu 2019 10:34
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

6 000 korun u kadeřníka? V ulicích Prahy jsme se ptali holek, kolik zaplatily za účes a jaký je nejvíc sexy (Anketa)

REFRESHER
Uložit Uložené

V pražských ulicích jsme se žen ptali i na to, jaký účes se jim u opačného pohlaví líbí nejvíce a jaký nejméně.

Jaký pánský účes je podle mladých žen nejpřitažlivější a čemu se mají muži za každou cenu vyhnout? Právě to a mnoho dalšího jsme zjišťovali v rámci nové ankety v pražských ulicích, kde naše moderátorka Petra vyzpovídala několik slečen.

Ty nám kromě kromě jiného prozradily i to, kolik nejvíc u kadeřníka utratily, a jejich odpovědi byly skutečně různorodé. Jedna z nich totiž za účes zaplatila už i 6 tisíc korun, zatímco jiná z dam pouze 3 stovky. Za každou odpověď si pak dívky odnesly jako dárek suchý šampon.

Přejeme ti tedy příjemnou podívanou a níže v komentářích nám nezapomeň dát vědět, jaký účes se nejvíc líbí tobě a naopak jaký bys svému protějšku nikdy nedovolil.

Doporučeno
Zjišťovali jsme, jestli se dívkám líbí, když se kluci starají o svůj vzhled. Kolik času muži tráví v koupelně? (Anketa) Zjišťovali jsme, jestli se dívkám líbí, když se kluci starají o svůj vzhled. Kolik času muži tráví v koupelně? (Anketa) 23. dubna 2018 18:17
Zpět
Sdílet
Diskuse