Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. listopadu 2019 21:13
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Najsexi mužom na svete je John Legend

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Anketu vyhlasuje časopis PEOPLE každý rok.

John Legend je doposiaľ najmladší víťaz. Svoje ocenenie si všimol aj on sám a reagoval na Twitteri. Ak ťa víťaz ankety prekvapil, nie si sám: „John z roku 1995 by bol zmätený, ak by vedel, že John je rok po Idrisovi Elbovi najsexi muž na svete. Do pekla, aj John v roku 2019 je rovnako zmätený, ale ďakujem, časopis People, že ste si ma našli. Beriem to,“ napísal.

Minulý rok mal John Legend naozaj úspešný rok. Patrí medzi ľudí, ktorí vyhrali Emmy, Grammy, Oscara aj Tony. Navyše, je prvý afroameričan, ktorému sa niečo také podarilo. S takouto zbierkou trofejí sa môže pochváliť len ďalších 14 ľudí, napríklad mená ako Audrey Hepburn, Mel Brooks či Whoopi Goldberg, píše CNN.

John Legend patrí medzi ostro sledované celebrity Hollywoodu. Je vo vzťahu s modelkou Chrissy Teigen. Ani v jej príspevkoch nechýba sarkazmus či irónia. „Mám veľké novinky a zabíja ma to. Nemôžem to povedať a nie je to dieťa,“ napísala. Z toho, že jej priateľ získal túto cenu, si uťahuje aj ona sama. „Najsexi muž mi práve spravil šunkový sendvič.“

Domů
Sdílet
Diskuse