Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. listopadu 2019 6:40
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Čo robia Atilla Végh a Karlos Vémola po zápase a čo majú spoločné Pil C s Kulim?

REFRESHER
Uložit Uložené

V najnovších Freshnews ťa zoberieme na exkluzívnu párty Universal Music, kde sme vyspovedali aj Ivana Táslera.

 

Zápas storočia medzi Attilom Véghom a Karlosom Vémolom už pomaly doznieva a jediné, na čo sa čaká, je stanovisko slovenského víťaza o tom, či sa dočkáme aj odvety. Samozrejme, v súčasnej dobe pre neho nemá zmysel čokoľvek sľubovať, Vémola sa však už nechal počuť, že je pripravený sa s ním v roku 2020 znovu pobiť. Aktuálne si na niekoľko hodín vymazal český bojovník instagramový účet, po operácii ramena sa ale znovu prihlásil a ďakuje verejnosti za priazeň. 

V najnovších Freshnews ťa zoberieme aj na párty vydavateľstva Universal Music, ktorú sme navštívili v utorok. Vyspovedali sme samotného riaditeľa Petra Riavu, ale aj Ivana Táslera či Pil Cho, ktorý nemohol chýbať ako jeden z najnovších prírastkov.

Dozvieš sa aj veľa ďalších noviniek, pozrieme sa na jednu veľmi vydarenú krádež triednej knihy v podaní slovenských žiakov a taktiež prezradíme, ako sa môžeš stať členom nášho tímu. 

Doporučeno
Vémola žádá odvetu, Attila Végh si užívá snídani do postele. Jak tráví bojovníci MMA chvíle po zápase století? Vémola žádá odvetu, Attila Végh si užívá snídani do postele. Jak tráví bojovníci MMA chvíle po zápase století? 12. listopadu 2019 16:06
Domů
Sdílet
Diskuse