Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. listopadu 2019 16:11
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Ben Affleck přišel kvůli závislosti na alkoholu o ženu. Práce trenéra basketbalu mu dává šanci na nový začátek

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Dokáže se chopit příležitosti?

Jack Cunningham (Ben Affleck) byl na střední škole basketbalovou hvězdou. V pozdějším období si však začal svůj život kazit alkoholem. Postupem času se na něm stál závislým a nakonec přišel i o manželku. Po smrti trenéra basketbalu na jeho někdejší škole se mu k rukám dostane nabídka, aby jeho roli zastoupil.

Trailer od Warner Bros. Pictures nám ukazuje, že se této pozice sice zhostí, ale boj s démonem v podobě závislosti na alkoholu nebude vůbec jednoduchý. Samotný hlavní herecký představitel je bývalým alkoholikem, který kvůli němu mnohokrát spadl na dno. Je proto jasné, že se do postavy Jacka Cunninghama dokázal skutečně vcítit.

O režii sportovního dramatu The Way Back se postaral zkušený Gavin O'Connor, který v minulosti natočil akční thriller The Accountant s Benem Affleckem, sportovní drama Warrior s Tomem Hardym či další sportovní drama Miracle s Kurtem Russellem.

Scénář napsal společně s Bradem Ingelsbym. Ten má za sebou projekty jako Run All Night s Liamem Neesonem či Out of the Furnace s Christianem Balem. V Česku film budou moci diváci sledovat od 23. dubna 2020.

The Way Back
The Way Back Zdroj: Warner Bros. Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse