Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. listopadu 2019 17:06
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Ryan Reynolds a Michael Bay jsou postrachem Itálie. Při zabíjení v zemi ničí historické památky a kulturu všude kolem

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

6 Underground se dostane na Netflix už v prosinci.

První trailer byl ještě vcelku normální, ale při tomto druhém máme dojem, že reklamní kampaň s tvůrci filmu konzultoval sám Reynolds. A to vůbec není špatně, protože jeho Deadpoolové si v Box Office nevedli vůbec špatně. Snímek vypadá jako zábavná jednohubka se sympatickým obsazením, pár vtipy a pořádnou akční složkou.

Příběh se bude točit kolem šesti miliardářů, kteří zfalšují vlastní smrt a zformují elitní tým, aby se zbavili jak svých nepřátel, tak i nebezpečných jedinců mezi námi. Kromě Reynoldse, který bude týmu velet, uvidíme i herce jako Dave Franco (Neighbors), Mélanie Laurent (Inglourious Basterds), Adria Arjona (Pacific Rim: Uprising), Ben Hardy (X-Men: Apocalypse), Manuel Garcia-Rulf ( The Magnificent Seven, Sicario: Day of The Soldado), Lior Raz (Fauda), Payman Maadi (13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi) či Corey Hawkins (BlackKklansman).

Scénář napsali Rhett Reese a Paul Wernicke (Zombieland, Deadpool), režíruje již zmíněný Michael Bay a premiéry na Netflixu se dočkáme 13. prosince. Celý filmový svět ví, co si Michael Bay užívá nejvíce a jak to vypadá na natáčení jeho filmů. My doufáme, že se při tomto nejnovějším pořádně pobavíme.

Ryan Reynolds a Michael Bay sú postrachom Talianska. Pri zabíjaní v krajine ničia historické pamiatky a kultúru všade navôkol
Ryan Reynolds a Michael Bay sú postrachom Talianska. Pri zabíjaní v krajine ničia historické pamiatky a kultúru všade navôkol Zdroj: Netflix
Domů
Sdílet
Diskuse