Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. listopadu 2019 22:09
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Turista zomrel po tom, čo si chcel urobiť nezabudnuteľnú selfie pri vodopáde. Nerešpektoval zákaz a spadol

NEWS
Uložit Uložené

Nie je to prvýkrát, čo na tomto mieste vyhasol ľudský život.

 33-ročný francúzsky turista zomrel po tom, čo sa snažil urobiť si unikátnu fotografiu seba pri známom thajskom vodopáde Na Mueang 2. Ide o často navštevované miesto, na ktorom už viackrát vyhasol ľudský život. Naposledy tu zahynul len pred 4 mesiacmi turista zo Španielska.

Ako informuje stanica CNN, ide o pomerne nebezpečné miesto, na ktorom sa dokonca nachádzajú viaceré upozornenia a aj tabuľa so zákazom na rizikové úseky. Tú však podľa všetkého Francúz nerešpektoval a v snahe urobiť si čo najlepšiu selfie vstúpil na miesto odkiaľ sa pošmykol a spadol.

Očitým svedkom celého incidentu mal byť jeho kamarát, ktorý skonštatoval, že výška pádu zodpovedá približne trojposchodovej budove. Kvôli zlým podmienkam, šmykľavosti a strmosti vodopádu bol veľký problém s vyťahovaním tela. Záchranná akcia trvala až niekoľko hodín.

Francúz mal podľa všetkého zomrieť na následky roztrieštenia lebky. Thajsko je veľkým turistickým lákadlom a je považované za pomerne bezpečnú destináciu, ktorá každoročne pritiahne viac ako 35 miliónov návštevníkov. Mnohí sa obávajú, že turisti, ktorí sa vlastnou hlúposťou dostávajú do krízových situácií, zbytočne kazia reputáciu krajiny.

Osudný vodopád v Thajsku.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Tanja A. (@amazingmoments_ta),

Domů
Sdílet
Diskuse