Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. listopadu 2019 9:05
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Takto vypadá pokračování legendární hry Age of Empires. Čtvrtý díl představil krátký gameplay

TECH
Uložit Uložené

Konečně můžeme vidět, jak hra bude vypadat.

Microsoft již pár dní dával najevo, že se chystá ukázat něco velkého. Nakonec jsme se dočkali a po 14 letech je jisté, že můžeme očekávat nový díl legendární strategické hry Age of Empires. Pokud jsi fanouškem této hry, zřejmě ti je známý i legendární cheat how do you turn this on, díky kterému jsi dostal speciální jednotku v podobě auta Cobra a byl si prakticky neporazitelný.

Doporučeno
Age of Empires 2 dostává remasterovanou 4K verzi, vyjde už v listopadu Age of Empires 2 dostává remasterovanou 4K verzi, vyjde už v listopadu 22. srpna 2019 11:34

Pokud jsi ale čekal velký trailer, zřejmě budeš zklamán. Vývojáři nám totiž ukázali jen krátké minutové video. Navíc, mnoho v něm ani není. Ukázali nám krátký boj jednotek, víme přibližně, do jakého období je hra zasazena a máme určitou představu, jak bude vypadat hra po grafické stránce. To je tak všechno.

První dojem také není dechberoucí. Hra totiž působí strojeně a uměle, většina jednotek se pohybuje stejně a grafici si vybrali pestré barvy. Hra se tedy zřejmě nebude ani snažit přiblížit se realitě a vybrala si snadnější cestu.

Ve hře určitě uvidíme Mongoly a Angličany, více toho zatím nevíme. Hru vyvíjí studio Relic Entertainment. Spolu s AoE4 nám ukázali i nový trailer na Age of Empires II: Definitive Edition. Modré auto tedy budeš moci opět provětrat.

Domů
Sdílet
Diskuse