Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. listopadu 2019 10:39
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Robert Downey Jr. by měl namluvit Iron Mana v animovaném seriálu What If? na Disney+.

FILMY A SERIÁLY ROBERT DOWNEY JR.
Uložit Uložené

Vrátí se Downey do MCU alespoň se svým hlasem?

Ještě v září jsme tě informovali o tom, že Downey se možná vrátí do MCU formou hlasu. Mluvilo se totiž o tom, že ho propůjčí pro AI/robotickou verzi Tonyho Starka. Mělo jít o seriál na Disney+ s názvem Ironheart. V komiksech jde o Iron Manova nástupce, zatímco je Stark v kómatu. O tomto projektu se v pozitivním slova smyslu vyjadřoval i Downey.

Dnes tu však máme jinou informaci. Přestože jsme se nedozvěděli nic nového o možném projektu Ironheart, máme informace o What If? Jde o animovaný projekt s premiérou naplánovanou na jaro/léto 2021. Má mít kratších 23 epizod, které se budou zabývat alternativními událostmi v MCU. Už minule jsme ti ukázali první koncept arty a obrázky.

Doporučeno
Robert Downey Jr. se údajně vrátí jako Iron Man v sólovce Black Widow Robert Downey Jr. se údajně vrátí jako Iron Man v sólovce Black Widow 15. září 2019 13:58

Uvidíme tak Peggy Carter jako Captain Americu, T'Challu jako Star-Lorda a podobně. Dočkáme se i pár odlišných přechodů mezi filmy. V podstatě půjde o nevyužité nápady, scény z komiksů a vše, co by tvůrci chtěli vidět jinak/dokázali by si představit jinak, ale nestalo se to.

Jedna taková epizoda by měla obsahovat i Downeyho Iron Mana. Herec Jeff Goldblum, který v MCU hraje Grandmastera (Thor: Ragnarok), prozradil v rozhovoru pro Buzzfeed, že si roli nedávno zopakoval. Nahrál svůj voice-over a prozradil, že v téže epizodě bude i Korg, ale hlavně Downey jako Iron Man. Nic o ději však nevíme. Nikomu by ale asi nevadilo, kdyby se Downey zdržel v MCU alespoň formou hlasu, a to ideálně i v Ironheart.

Domů
Sdílet
Diskuse