Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. listopadu 2019 16:57
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Bella Hadid vymazala příspěvek na Instagramu kvůli komentáři od Seleny Gomez. Bývalé přítelkyně The Weeknda jsou rivalkami roky

NEWS
Uložit Uložené

Fanoušci modelky a zpěvačky si všimli, co se aktuálně děje na Instagramu.

Fanoušci Belly Hadid a Seleny Gomez si na sociálních sítích všimli zajímavého chování, které se ale dá, pravděpodobně, velmi snadno vysvětlit. Jedna z nejznámějších modelek světa a zároveň držitelka titulu nejdokonalejší obličeje podle umělé inteligence nedávno přidala fotku, na které byla oblečená v designérských kouscích od Diora. Selena její příspěvek komentovala – v pozitivním smyslu jí vzkázala, že vypadá dobře a přidala i zamilovaný emotikon. 

Bella ale, zdá se, stále nezapomněla, že to byla právě Selena, za kterou od ní poprvé uprchl The Weeknd a fotku okamžitě vymazala. I když se následně ještě známý zpěvák od Seleny vrátil na chvíli zpět ke Belle, dnes je už každý z nich bez partnera.

Doporučeno
Selena Gomez odhaluje strašidelné momenty svého života. Bojovala s úzkostí, depresí a psychickými problémy Selena Gomez odhaluje strašidelné momenty svého života. Bojovala s úzkostí, depresí a psychickými problémy 29. září 2019 21:40

Zpěvačka Selena Gomez se tak nechtěně stala opět terčem médií i fanoušků, neboť její zastánce samozřejmě zajímá, co se vlastně stalo. Nedávno způsobila lavinu komentářů, když se vyfotila ve spodním prádle Kim Kardashian a musela vysvětlovat, na čí straně stojí ve sporu mezi Kardashian a Taylor Swift a ještě pár dní předtím se zapletla s Hailey Bieber kvůli údajné rozlučkové skladbě s Justinem.

Ve hře je i alternativa, že jde o úplnou náhodu a Bella by fotku vymazala za každých okolností, s tou ale veřejnost pochopitelně nepracuje.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

[post is now deleted] snl tonight with harry styles!!

Príspevok, ktorý zdieľa @ selenanoticed,

Domů
Sdílet
Diskuse