Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. listopadu 2019 10:59
Čas čtení 0:00
Vl Mi

5-ročný chlapec doniesol do školy heroín. Tvrdil, že sa vďaka nemu cíti ako Spider-Man

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Dieťa prišlo do školy s drogou.

V školách učitelia vymýšľajú rôzne akcie, aby žiakov zabavili. Snažia sa netradičným programom prepojiť výučbu s hrou, čo v konečnom dôsledku deti oveľa viac obohatí. Jednoducho - škola hrou. V USA je obľúbený deň, keď si žiaci majú priniesť svoju obľúbenú hračku a majú povedať, prečo je práve tá ich lepšia. Jeden zo žiakov priniesol vrecúško heroínu, píše LADBible citujúc NBC a tamojšiu políciu.

Doporučeno
Tvářila se, že je těhotná, v břiše přitom převážela drogy. Chtěla je propašovat přes argentinské hranice do Chile Tvářila se, že je těhotná, v břiše přitom převážela drogy. Chtěla je propašovat přes argentinské hranice do Chile 18. listopadu 2019 9:41

Chlapec šokoval učiteľa, keď uvidel, čo má v ruke. Po slovách, že prášok spôsobuje, že sa cíti ako pavúčí muž, učiteľ spozornel a riaditeľa upozornil na problém. Škola následne kontaktovala tamojšie úrady. 

5-ročný chlapec doniesol do školy heroín. Tvrdil, že sa vďaka tomu cíti ako Spider-Man
5-ročný chlapec doniesol do školy heroín. Tvrdil, že sa vďaka tomu cíti ako Spider-Man Zdroj: Holyoke Police Department

O prípade informovala polícia, incident sa odohral na základnej škole v Lawrence v Holyoke, Massachusetts. Chlapca previezli do nemocnice a vyšetrili ho. Podľa všetkého drogu nikdy neužil. Polícia tiež prehľadala dom, kde chlapec býva. Jeho otec Benny Garcia vo svojom príbytku schovával 40 vrecúšok kokaínu a 70 vrecúšok heroínu.

Muž mal problémy so zákonom už v minulosti, dôvodom boli drogy. Teraz, po „školskom incidente“, čelí ďalšiemu obvineniu. Momentálne je vo väzba a čaká na súdne konanie.

Domů
Sdílet
Diskuse