Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. listopadu 2019 12:39
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Baby Yoda pobláznil celý internet. Známá postava ze Star Wars má v seriálu The Mandalorian dvojníka-miminko

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Pokud jsi milovník Star Wars, baby Yoda tě pravděpodobně zahřeje u srdce.

Seriál The Mandalorianům od Disney+ vypadal od prvního traileru skvěle a očekávání byla obrovská. Přeci jen, značka Star Wars už pár ran za poslední roky utrpěla a bylo na čase přijít s něčím, co jí navrátí reputaci.

První velký seriál od Disney+ má za sebou první i druhou epizodu a my jsme nadšeni. Disney+ sice mělo problémy se spuštěním, ale všechno už funguje jak má a uživatelé si novou videoplatformu mohou s radostí užívat. Tedy, pokud ji mají dostupnou. U nás zatím Disney+ využívat nemůžeš.

Doporučeno
Mandalorian dokazuje, že Star Wars potřebovalo rozšiřování světa a skvělé příběhy, ne novou trilogii s Rey a Kylo Renem Mandalorian dokazuje, že Star Wars potřebovalo rozšiřování světa a skvělé příběhy, ne novou trilogii s Rey a Kylo Renem 13. listopadu 2019 20:18

Tak či onak, Mandalorian má našlápnuto k tomu, aby se stal velkým hitem. Odehrává se po Epizodě VI, kdy je Impérium zničené, ale lidem to vytoužený mír nepřineslo. Hlavní postavou je lovec odměn z planety Mandalore. Více si přečti v článku,který jsme novému seriálu věnovali.

No a bystrému oku jistě neunikl pohled na dobře známého Yodu. Tedy, na postavu jemu podobnou. Miminko v kočárku jistě mnohé překvapilo svojí roztomilostí. Přinášíme ti pár záběrů a video a sám musíš uznat, že se animace skutečně podařila.

Baby Yoda pobláznil internet. Známa postava zo série Star Wars je v seriáli The Mandalorian bábätko
Baby Yoda pobláznil internet. Známa postava zo série Star Wars je v seriáli The Mandalorian bábätko Zdroj: Disney+

Baby Yoda pobláznil internet. Známa postava zo série Star Wars je v seriáli The Mandalorian bábätko
Baby Yoda pobláznil internet. Známa postava zo série Star Wars je v seriáli The Mandalorian bábätko Zdroj: Disney+

Domů
Sdílet
Diskuse